Cinci cazuri de furturi din autoturisme au fost solutionate de politistii braileni

Data:

Retinut pentru furturi din masini
Retinut pentru furturi din masini

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au continuat cercetarile in cauze inregistrate cu autori necunoscuti, privind furturile din autoturisme si au stabilit ca un tanar de 27 de ani, din municipiul Braila, arestat intr-o alta cauza penala, este autorul a inca 5 furturi din autoturisme.

Infractiunile au fost comise in perioada august-octombrie 2010, prin folosirea de chei potrivite, sustragand din interior radio-cd-uri si baterii acumulator. Autorul va fi cercetat in continuare, in stare de arest, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.Prejudiciul total cauzat este de 10.000 lei si politistii au reusit recuperarea lui in proportie de 90%.

Reamintim ca o patrula de siguranta publica, care se afla in serviciul de patrulare pe strada Grivitei, l-a prins in flagrant pe suspect in timp ce sustragea bunuri dintr-un autoturism parcat. Politistii au efectuat controlul corporal sumar al acestuia si au gasit asupra lui un briceag cu lama in lungime de 5,5 cm.

Tanarul a fost condus la sediul Politiei Municipiului unde s-a stabilit ca a sustras radiocd-ul din interiorul respectivei masini, insa a fost prins la timp de politisti care au recuperat prejudiciul si l-au inapoiat partii vatamate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...