Cinci autocare cu turisti straini, stationate in comuna Afumati

Cele mai citite

Trei autocare cu turisti din Rusia si doua cu turisti din republica Moldova stationeaza pe DN 2, în localitatea Afumati, deoarece drumul este închis la cererea comandamentului de iarna organizat la nivelul ministerelor Transporturilor si Administratiei si Internelor, în vederea deszapezirii.

Potrivit unui comunicat al ISU Ilfov emis presei, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, prin intermediul inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta si de politie le-au oferit pasagerilor celor 5 autocare mâncare si ceai cald, precum si posibilitatea cazarii în punctele organizate la doua scoli din Afumati, însa acestia refuza vehement, sustinând ca vor sa-si continue drumul.

La acest moment drumurile nationale care strabat judetul Ilfov sunt practicabile, dar circulatia pe DN 2, 3 si 4 este restrictionata, în vederea deszapezirii acestora si pe teritoriul judetelor învecinate.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Se întoarce Marian Petrache la șefia CJ Ilfov?

În ultimii ani, pare că asupra județului s-a așternut un blestem. Nepăsarea și incompetența au ajuns literă de lege...

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ