Cinci adolescenţi, cu vârste între 16 şi 18 ani, au fost amendaţi după ce au pulverizat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate

Cele mai citite

Poliţiştii din Olt au amendat cinci adolescenţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, după ce aceștia au împrăştiat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a emis un comunicat de presă joi, în care a menţionat că poliţiştii din Piatra-Olt au acţionat în urma apariţiei unor imagini pe o reţea de socializare, care arată că mai mulţi tineri au pulverizat o substanţă albă pe mai multe autoturisme parcate pe străzile Ceferistului şi Florilor, în perioada 24-26 aprilie.

“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din oraşul Piatra-Olt, care ar fi pulverizat substanţa de culoare albă pe autoturisme”, a transmis IPJ Olt. 

Cei cinci adolescenţi au primit amenzi cuprinse între 250 şi 500 de lei pentru că au aruncat obiecte de orice fel, inclusiv substanţe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc, asupra unei persoane, construcţii sau mijloace de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Angajată a DGASPC Sector 4, acuzată că a intermediat adopţia unui copil pentru 10.000 de euro

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, a dezvăluit informații despre o angajată...

Alte articole din aceasta categorie