Chatbotul RAReș îți spune când trebuie să faci inspecția tehnică a mașinii sau cum să obții o programare la RAR

Data:

Registrul Auto Român (RAR) a anunțat implementarea unei soluții inovatoare pentru a îmbunătăți interacțiunea cu cetățenii: Chatbotul RAReș. Acesta este disponibil pe site-ul oficial al RAR (www.rarom.ro) și oferă asistență non-stop, 24 de ore din 24, pentru utilizatori.

Ce poate face Chatbotul RAReș?
Verificări rapide: Utilizatorii pot afla rapid informații, cum ar fi data expirării inspecției tehnice periodice a vehiculului.
Proceduri clare: RAReș oferă informații despre pașii de urmat în cazul pierderii cărții de identitate a vehiculului sau cum să obțină o programare într-o reprezentanță RAR.
Accesibilitate: Este ușor de accesat, fie de pe un computer de birou, fie de pe un smartphone.
Caracteristici ale RAReș:
Învățare continuă: Pe măsură ce interacționează cu utilizatorii, chatbotul își va îmbunătăți constant performanța, învățând din fiecare schimb de informații.
Limbaj natural: RAReș este capabil să înțeleagă și să răspundă într-un mod prietenos și accesibil.
RAR încurajează toți cetățenii să acceseze www.rarom.ro pentru a interacționa cu RAReș și pentru a beneficia de un serviciu mai simplu și mai eficient. Această inițiativă face parte din eforturile RAR de a moderniza și facilita accesul la informațiile tehnice și servicii pentru toți utilizatorii.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL