Cezar Preda sustine ca PDL Buzau poate merge in alegerile locale si pe cont propriu si in alianta

Data:

Liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a anuntat vineri, 2 martie, ca va merge la reuniunea Colegiului Director al democrat-liberalilor cu mandatul ca organizatia sa este pregatita sa intre in alegerile locale in orice constructie, fie pe cont propriu, fie in alianta electorala.
„Am avut astazi o discutie cu decidentii partidului si pozitia noastra la Colegiul Director de duminica este ca organizatia judeteana este pregatita sa intre in alegeri atat singura, cat si in alianta electorala, in functie de castigul care poate fi obtinut in plus in cadrul unei constructii politice. Ce decizie se va lua la Bucuresti, vom vedea“, a declarat Cezar Preda vineri intr-o conferinta de presa.
Deputatul Cezar Preda s-a declarat recent adeptul unei aliante electorale care sa cuprinda, dupa cum a specificat el, „PDL, PNTCD, PNG, Partidul Ecologist, dar mai ales UNPR“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...