Cezar Preda (PDL): Prefectul judetului Buzau a cerut pentru deszapezire o suma de noua ori mai mare

Cezar Preda (PDL): Prefectul judetului Buzau a cerut pentru deszapezire o suma de noua ori mai mare

Deputatul Cezar Preda sustine ca suma ceruta Guvernului de prefectul judetului Buzau pe baza evaluarii Comitetului judetean pentru situatii de urgenta este de noua ori mai mare decat cea primita.
„Important cand vine nenorocirea pentru o parte din tara sa-i respectam si sa le dam cat au nevoie, nu cat vrem noi, incercand sa dam la toata lumea. Judetul Buzau a cerut 21,58 milioane de lei si a primit 2,6 milioane de lei, adica de noua ori mai putin. Este posibil ca in anumite judete unde nu am vazut nici presa, nici calamitati, nici zapada de cinci metri sa fi primit intr-adevar sumele pe care le-au cerut prefectii“, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa deputatul Cezar Preda.
Acesta i-a acuzat pe purtatorul de cuvant al Guvernului si al ministrului Administratiei si Internelor.
„Nu au fost corecti nici fata de mine, nici fata de buzoieni“, cand au declarat ca „s-a alocat suma ceruta de prefecti“, a precizat parlamentarul democrat-liberal.

„Adevarul este altul. Suma ceruta a fost de aproape 10 ori mai mare si cel putin onorabil era sa spui ca au cerut atat, dar noi n-am putut sa dam decat atat pentru ca tara nu are“, a mai spus Cezar Preda.
Liderul PDL Buzau a mai spus ca luni il va informa pe primul-ministru asupra necesitatilor reale ale judetului Buzau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.