Buzau – Cezar Preda (PD-L) cere Guvernului renuntarea la salariile de mii de euro

Cele mai citite

Deputatul democrat-liberal Cezar Preda a atras atentia ca la nivelul PD-L exista o problema foarte mare, si anume „acele salarii de 5.000 sau 10.000 de euro“, si afirma ca atat Guvernul, cat si conducerea PD-L trebuie sa faca lumina cat mai repede si în aceasta zona.
Cezar Preda a declarat vineri, 19 februarie, în cadrul unei conferinte de presa, ca a depus în Parlament un proiect de lege prin care toti functionarii din ministere, secretari si subsecretari de stat, directori, care fac parte din consiliile de administratie, indiferent ca sunt înalti functionari sau demnitari, sa-si îndeplineasca aceste obligatii în consiliile de admnistratie în baza fisei postului, fara a primi bani.
„Nu pot sa vorbesc de pensii de 12 milioane de lei vechi, de salarii de 15 milioane de lei vechi si sa ma fac ca nu înteleg ca un coleg de-al meu, mare specialist, castiga 500 de milioane de lei vechi pe luna“, a spus vicepresedintele PD-L.
Cezar Preda considera ca este inechitabil ca „anumite autoritati au salarii si venituri de 5.000-10.000 de euro pe luna, iar la banci chiar 10.000-20.000 de euro pe luna“, iar în consiliile de administratie sunt platiti anumiti oameni cu foarte multi bani.
„Guvernul Romaniei, primul-ministru si PD-L trebuie sa faca pasi foarte repezi, trebuie sa aduca aceste salarii, aceste venituri la nivelul realitatilor romanesti“, a afirmat Cezar Preda. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a strigat BINGO! 22,4 milioane de euro mită

După perchezițiile de la începutul săptămânii, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au decis pornirea acțiunii penale și reținerea...

Alte articole din aceasta categorie