Ceremonial militar şi depuneri de coroane la Monumentul Eroilor

Data:

Articolul Ceremonial militar şi depuneri de coroane la Monumentul Eroilor este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Toţi şefii instituţiilor publice din Călăraşi, în frunte cu prefectul judeţului, , au participat, joi, 13 iunie, la festivitatea de a eroilor neamului românesc, martiri sărbătoriţi în fiecare an de Înălţarea Domnului.

calarasi eroi

Adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean Călăraşi, -sef Chirică Costel, şi şeful Poliţiei Municipiului Călăraşi, şef Luchian Vasile, au luat parte la ceremonia militară, religioasă şi de depunere de prilejuită de . Evenimentul s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor din Cimitirul Central Călăraşi. La activităţi similare şi se asigurare a măsurilor de ordine au participat poliţiştii şi în localităţile Vâlcelele, Roseţi şi Crivăţ. Biserica a stabilit ca, de Înălţare, să fie prăznuiţi toţi Eroii neamului românesc “din toate timpurile şi din toate locurile, căzuţi pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, pentru libertatea şi demnitatea noastră”, aşa cum sunt ei pomeniţi în slujbe. Eroii sunt pomeniţi în fiecare an la sărbătoarea Înălţării Domnului când în lăcaşele de cult se fac slujbe şi se trag clopotele.

adevarul.ro

 

Alte articole similare

Articolul Ceremonial militar şi depuneri de coroane la Monumentul Eroilor este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...