Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

Azi-noapte, în jurul orei 00:05, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Deltei din municipiu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,00 mg/l, acesta refuzând recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În jurul orei 02:45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au oprit-o în trafic, pentru control, pe o tânără, de 22 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe DN 22, pe raza localităţii Cazasu.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l, fiind condusă la spital pentru  recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.