Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

Cele mai citite

Azi-noapte, în jurul orei 00:05, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Deltei din municipiu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,00 mg/l, acesta refuzând recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În jurul orei 02:45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au oprit-o în trafic, pentru control, pe o tânără, de 22 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe DN 22, pe raza localităţii Cazasu.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l, fiind condusă la spital pentru  recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ultimele articole

Scandal între două familii din Ilfov

Un incident de amploare a avut loc între două familii din județul Ilfov, soldându-se cu rănirea a trei persoane,...

Cinci persoane din județele Buzău și Brăila sunt suspectate de trafic de droguri

O operațiune comercială ilegală care funcționa deja de câteva luni a fost întreruptă, iar cinci persoane din Buzău și...

Agricultorii din Olt au finalizat plantarea roșiilor extratimpurii

Producătorii de legume din Olt au completat plantarea roșiilor extratimpurii în spații protejate și încălzite. Această activitate a implicat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ