Cercetati de politistii ilfoveni pentru furt calificat

Data:

Politistii ilfoveni cerceteaza mai multe persoane pentru furt calificat
Politistii ilfoveni cerceteaza mai multe persoane pentru furt calificat

Politisti din cadrul Politiei orasului Voluntari au fost sesizati de un reprezentant al unei societati comerciale, cu privire la faptul ca un barbat de 32 de ani, agent de paza in cadrul societatii, a sustras doi acumulatori si motorina de la un utilaj.

Cercetarile sunt continuate cu suspectul in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Totodata politisti din cadrul Postului de Politie Peris au fost sesizati de un barbat de 49 de ani , administrator al unei societati comerciale, cu privire la faptul ca trei barbati au patruns in incinta societatii, de unde au sustras mai multi conductori din cupru.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca suspecti de comiterea faptei sunt trei barbati, toti din judetul Dambovita.

Cei trei sunt cercetati de politisti pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL