Centru pentru copiii cu handicap neuropsihic, la Slobozia

Data:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa, în parteneriat cu Fundaţia „Sera România”, urmează să construiască în Slobozia un aşezământ pentru copiii cu handicap neuropsihic.

Centrul va fi amplasat în cartierul Bora, în zona fostului Ceres SA Slobozia, pe o suprafaţă de 3.000 de m.p.

Terenul face parte din domeniul privat al municipiului, fiind cumpărat de C.L. Slobozia în septembrie 2005.

Terenul a fost atribuit în folosinţă gratuită Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa, pentru o perioada de 49 de ani, proiectul de hotărâre în acest sens fiind adoptat în cadrul şedinţei Consiliului Local Slobozia, susţinută joi, 28 aprilie. (L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL