Centru de Incluziune Sociala pentru Persoane de Etnie Roma din Regiunea Sud-Est

Data:

Centrul de Incluziune Sociala pentru Persoanele de Etnie Roma din Regiunea Sud-Est, proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste în oameni“, se afla la Braila si este implementat de Asociatia Pakiv Romania.
Proiectul în baza caruia a luat fiinta acest centru se numeste „Crearea si functionarea structurilor de asistenta axate pe ocuparea fortei de munca – Centre de incluziune sociala pentru persoanele de etnie roma“ si este realizat în parteneriat cu Asociatia Amare Prhala din Cluj – Napoca, Asociatia Divers din Targu – Mures, Agentia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane „Pro Diversitate“ din Bucuresti si Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. din Atena, Grecia.
Potrivit directorului centrului din Regiunea Sud-Est, Sandel Grosu, proiectul are drept scop facilitarea incluziunii sociale si profesionale a romilor si accesul la programe de pregatire si la masuri specifice de sprijin pentru 1.200 persoane de etnie roma, în vederea eliminarii fenomenului de alienare sociala si excluziune a acestor persoane si angajarea unui numar de 468 persoane de etnie roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...