Cei 14 copii care traiesc pe malul raului Buzau vor avea un camin

Data:

Cele cinci familii evacuate in urma cu doua saptamani dintr-o locuinta sociala se vor putea muta in module oferite de o fundatie umanitara din Capitala.
Primaria municipiului Buzau a pus la dispozitia celor cinci familii un teren in zona de nord a orasului, langa fosta statie de captare industriala, pentru amplasarea unor module de locuinte care vor fi atribuite de o organizatie nonprofit cu care institutia de asistenta sociala din Buzau are in derulare mai multe proiecte.
„Chiar daca suntem in posesia unei o ordonante presedintiale cu privire la plasamentul in regim de urgenta, cei 14 copii nu vor mai fi internati in centre de plasament, ei vor locui impreuna cu parintii in module de locuit racordate la toate utilitatile necesare unui trai decent pe un amplasament oferit de Primaria Buzau“, a declarat luni pentru AGERPRES Claudia Rosioru, directorul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau.
Potrivit sursei citate, sprijinul acordat este pe perioada determinata.
„Dorim astfel sa cooptam familiile in rezolvarea situatiei locative si ne bizuim pe colaborarea cu autoritatile locale din municipiul Buzau pentru gasirea unei solutii“, a adaugat ea.
De notat ca 14 copii locuiesc de aproape doua saptamani in locuinte improvizate pe malul raului Buzau dupa ce cele cinci familii din care fac parte au fost evacuate dintr-un imobil nationalizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...