Cei „11 împotriva României“ au fost doborâţi în zi de marţi, 13

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Adrian Ţuţuianu, senator PSD: Guvernul „Boc 2“ nu mai avea susţinere parlamentară suficientă şi a încercat să ducă de nas şi poporul român şi Parlamentul. Această moţiune arată că democraţia poate fi puternică şi în România“.

Gabriel Plăiaşu, deputat PNL: „Este greu de anticipat ce se va întâmpla de acum încolo. Probabil, preşedintele Traian Băsescu va veni cu o propunere în contul Partidului Democrat Liberal. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Repet, este greu, foarte greu de anticipat“.

Valentin Calcan, senator PD-L: „Cred că succesul moţiunii înseamnă o înfrângere a cetăţenilor, a pensionarilor, a tuturor categoriilor sociale“.

Mircea Andrei, senator PD-L: „Este o victorie a PSD şi PNL împotriva cetăţeanului român. Asta spune mult despre interesele acestor partide faţă de cetăţeni. Guvernul de tehnocraţi este o prostie în acest moment“.

Gheorghe Albu, deputat PD-L: „Partea bună din ceea ce s-a întâmplat astăzi e că PD-L a demonstrat că este la 18 voturi de o majoritate parlamentară“.

Să mai spunem că dintre parlamentarii dâmboviţeni doi au absentat. Este vorba de pesediştii Gheorghe Ana şi Ion Dumitru. Primul a lipsit din motive de sănătate, fiind nevoit să se opereze, iar fostul şef de la Romsilva a trebuit să se prezinte la tribunal, fiind citat într-un proces.
A consemnat Petruţ Dumitru

Mircea Andrei, senator PD-LA. TutuianuGabriel Plaiasu2V. CalcanGhe. Albu (cel din mijloc, il decupezi)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie