Cei „11 împotriva României“ au fost doborâţi în zi de marţi, 13

Data:

Adrian Ţuţuianu, senator PSD: Guvernul „Boc 2“ nu mai avea susţinere parlamentară suficientă şi a încercat să ducă de nas şi poporul român şi Parlamentul. Această moţiune arată că democraţia poate fi puternică şi în România“.

Gabriel Plăiaşu, deputat PNL: „Este greu de anticipat ce se va întâmpla de acum încolo. Probabil, preşedintele Traian Băsescu va veni cu o propunere în contul Partidului Democrat Liberal. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Repet, este greu, foarte greu de anticipat“.

Valentin Calcan, senator PD-L: „Cred că succesul moţiunii înseamnă o înfrângere a cetăţenilor, a pensionarilor, a tuturor categoriilor sociale“.

Mircea Andrei, senator PD-L: „Este o victorie a PSD şi PNL împotriva cetăţeanului român. Asta spune mult despre interesele acestor partide faţă de cetăţeni. Guvernul de tehnocraţi este o prostie în acest moment“.

Gheorghe Albu, deputat PD-L: „Partea bună din ceea ce s-a întâmplat astăzi e că PD-L a demonstrat că este la 18 voturi de o majoritate parlamentară“.

Să mai spunem că dintre parlamentarii dâmboviţeni doi au absentat. Este vorba de pesediştii Gheorghe Ana şi Ion Dumitru. Primul a lipsit din motive de sănătate, fiind nevoit să se opereze, iar fostul şef de la Romsilva a trebuit să se prezinte la tribunal, fiind citat într-un proces.
A consemnat Petruţ Dumitru

Mircea Andrei, senator PD-LA. TutuianuGabriel Plaiasu2V. CalcanGhe. Albu (cel din mijloc, il decupezi)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...