Ceasuri în valoare de 19 000 de lei, recuperate de poliţiştii din Chitila

Patru tineri sunt suspectați de polițiști că ar fi sustras mai multe ceasuri din depozitul firmei la care erau angajați.

ceas

În ziua de 6 iunie, polițiști din cadrul Poliției orașului Chitila au fost sesizați de către reprezentatul unei societăți comerciale, cu sediul în localitatea Dragomirești-Vale, cu privire la faptul că, au fost sustrase din depozitul societății, mai multe ceasuri, în valoare de aproximativ 19.000 de lei. În urma investigațiilor, polițiștii i-au identificat pe R.F., de 21 de ani, B.R., de 22 de ani, D.B., de 24 de ani și S.I., de 18 ani, suspecți de comiterea faptei. Cu ocazia perchezițiilor efectuate la domiciliul a trei dintre suspecți, au fost găsite 20 de ceasuri aparținând unor mărci de renume. De asemenea, polițiștii au descoperit că acestea erau vândute cu sume între 100 și 150 de euro pe un site de socializare. Pe numele tinerilor au fost întocmite dosare penale pentru săvâșirea infracțiunii de furt, faptă pentru care riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 8 ani.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Ceasuri în valoare de 19 000 de lei, recuperate de poliţiştii din Chitila este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]