Cea mai mare medie la Bacalaureat din județul Buzău este 9,96

Data:

Ministerul Educației a publicat rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. În județul Buzău, cea mai mare medie, 9,96, a fost obținută de un elev al Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”.

Conform datelor publicate de Ministerul Educației, primele două medii din județul Buzău au fost obținute de elevi ai Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Primul elev a obținut media 9,96, cu note de 9,90 la limba română, 10 la istorie și 10 la logică. Al doilea elev a obținut media 9,95, cu 10 la română, 9,85 la istorie și 10 la informatică.

Aceeași medie de 9,95 a fost obținută și de un elev de la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat.

Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” ocupă șase poziții în Top 10 rezultate la Bacalaureat în județul Buzău.

Conform ministrului Educației, Ligia Deca, rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2024 este de 76,4%. La nivel național, 39 de candidați au obținut media 10.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...