Caz uluitor la Spitalul Cantacuzino: un bărbat a furat trei picioare amputate de la rampa de deșeuri infecțioase

Data:

Un incident șocant a avut loc la Spitalul Cantacuzino din București, unde un bărbat a furat trei picioare amputate de la rampa de deșeuri infecțioase a unității medicale. Fapta a fost descoperită luni, 12 ianuarie, după ce unul dintre picioare a fost găsit pe drum de un cadru medical, care a anunțat imediat conducerea spitalului.

Potrivit surselor judiciare, incidentul s-a produs pe 10 ianuarie, când bărbatul a sărit gardul spitalului și a ajuns în curtea instituției, unde a furat trei picioare umane amputate, ambalate în saci biologici. După comiterea faptei, acesta a fugit în direcția Bulevardului Dacia, lăsând unul dintre picioare pe drum.

Descărcare

Poliția a fost sesizată și a demarat cercetări pentru a-l identifica și captura pe autorul acestei fapte extrem de ciudate și grave. Autoritățile sunt în continuare în căutarea bărbatului, iar ancheta este în curs de desfășurare.

Incidentul a stârnit reacții de șoc și revolta din partea comunității, iar întrebările privind motivele care au stat la baza unei astfel de fapte bizare rămân fără răspuns deocamdată.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

Citiți și:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL