Cautati în Italia, depistati la Calarasi

Data:

Duminica, 3 aprilie, politistii de frontiera calaraseni au depistat pe raza municipiului Calarasi doua persoane pe numele carora fusesera emise alerte de cautare de catre autoritatile italiene.
Astfel, C. Vasile, în vârsta de 41 de ani si E. Petrica, în vârsta de 32 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Calarasi, au fost condusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Calarasi pentru verificari suplimentare. Pe numele acestora autoritatile italiene emisesera alerte de cautare din februarie 2011, respectiv iunie 2010, pentru prezentarea în vederea participarii acestora la diferite proceduri judiciare.
Conform procedurilor specifice, politistii de frontiera le-au stabilit identitatea, adresa, informare cu privire la faptul ca sunt cautati si au fost înstiintate autoritatile italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...