Căuş Costache a fost ales preşedinte UNPR Olteniţa

Cele mai citite

Ziua Înălţării Domnului a fost de bun augur pentru membrii organizaţiei municipale a UNPR Olteniţa, care şi-au ales preşedintele şi membrii biroului permanent. Astfel, în spiritul Alianţei care s-a format acum câteva săptămâni la Călăraşi – Alianţa Creştin Democrată, în sala mare a primăriei Olteniţa, alături de membrii UNPR, s-au prezentat şi membrii celorlalte două formaţiuni politice afiliate, respectiv PDL şi PNŢCD, împreună cu preşedinţii lor, Milescu Costinel (PNŢCD) şi Pironea Viorel (PDL). Invitaţi speciali la această conferinţă au fost senatorul Vasile Nedelcu, primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, precum şi membrii în biroul permanent judeţan al UNPR. Marele absent al întâlnirii, preşedintele UNPR Marian Sârbu, a anunţat în ultimul moment că, din cauza unor probleme inopinate, nu a putut lua parte la conferinţă, deşi era aşteptat cu entuziasm de toţi cei prezenţi.
Amfitrionul conferinţei, senatorul Vasile Nedelcu, a comunicat celor prezenţi că acest partid s-a născut dintr-o necesitate la actuala criză economică. „A trebuit să constituim un partid care să reprezinte interesul comunităţii. Avem proiecte pe care le promovăm, cum ar fi taxarea averilor mari (proiect iniţiat de primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu), lege care vine în sprijinul românilor şi care va aduce la bugetul statului sume considerabile. Suntem un partid în formare, vrem să facem ceva pentru cetăţeni, să le inducem ideea că lucrurile se vor schimba în bine. Prin această politică progresistă urmărim să creăm mai multe locuri de muncă, pensii mai mari“.
Au fost apoi invitaţi să spună câteva cuvinte şi preşedinţii celor două partide afiliate alianţei, respectiv Milescu Costinel şi Pironea Viorel, care au subliniat sprijinul pe care îl vor acorda alianţei în suţinerea cauzei comune specificată de Vasile Nedelcu, şi anume câştigarea alegerilor la primăriile Olteniţa şi Călăraşi, preşedinţia Consiliului Judeţean. Dar pentru aceasta trebuie elaborată o strategie, care, cu multă seriozitate, va putea schimba înfăţişarea judeţului. Primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a specificat faptul că acest lucru nu se va putea înfăptui decât punând oamenii capabili în valoare, dar şi că îi va susţine pe cei care vor fi aleşi la conducerea organizaţiei municipale UNPR Olteniţa.
Pe ultimul punct de pe ordinea de zi se afla alegerea preşedintelui UNPR Olteniţa, precum şi a membrilor biroului permanent al partidului. În urma votului exprimat, a fost desemnat ca preşedinte al UNPR Olteniţa, Căuş Costache, care a specificat faptul că imediat va pune în funcţiune programul partidului, iar toţi membrii partidului vor avea sarcini precise astfel încât, prin muncă atent susţinută, vor apărea rezultate benefice pentru cetăţeni. Alături de acesta, au mai fost numiţi în biroul permanent al organizaţiei municipale UNPR Olteniţa următorii: Manea Ionel (prim-vicepreşedinte), Mircea Alexandru, Bozeanu George, Florea Costel, Vlad Elena, Oprican Cornelia, Greceanu Gabriel, Ionescu Daniel (vicepreşedinţi), Ioniţă Ionuţ (preşedinte Tineret UNPR Olteniţa).
Mihaela Ioniţă

1 COMENTARIU

  1. Mai draga, dragi tovarasi, UNPR-ul asta de Oltenita aduce mizerabil de mult cu mafia PCR. Iar cei ce se numesc in articol PNTCD si PNL, daca au fost prezenti si au aplaudat in stilul marilor congrese l-au rasucit in mormant pe seniorul Coposu. “Necesitate economica”, “facem ceva pentru cetateni” se infunda in momentul in care iti aduci aminte de insuficient defunctul PCR cu tentacule la varf in UNPR. Politicianism, pupat piata Independenti, dar in esenta, cu metehne de partid-stat, dictatura. Cum arata de fapt alianta UNPR- PDL- PNTCD- PSD- PNL- ..PC, etc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie