CAS Galati, in urma cu platile pentru medicamentele compensate

Data:

CAS Galati, in urma cu platile catre farmacii , pentru medicamentele compensate
CAS Galati, in urma cu platile catre farmacii , pentru medicamentele compensate

Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Galati, Olimpia Buzia, a declarat, ca institutia este in urma cu platile pentru medicamentele compensate pe care trebuie sa le efectueze catre farmaciile din oras si judet.

Potrivit lui Buzia, in momentul de fata se efectueaza platile aferente lunii martie a anului 2010, facturi care ar fi trebuit achitate inca din luna octombrie 2010. Din aceasta cauza, Olimpia Buzia a spus ca zece farmacii, din totalul de 218 in judet, deja au probleme serioase financiare, iar restul farmaciilor au reusit sa functioneze datorita deciziei de a incheia contracte de cesiune, astfel incat sa isi poata procura medicamente si sa poata plati ulterior.

Buzia a spus insa ca nici aceasta solutie nu rezolva problema, pentru ca, in conditiile in care Casa de Asigurari ar intarzia cu platile, penalitatile aferente contractelor de cesiune vor fi platite tot de farmacii, potrivit Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...