Carnagiu la Sinesti

Carnagiu la Sinesti

 

Accident grav la Sinesti
Accident grav la Sinesti

 

Patru persoane si-au pierdut viata, sambata seara, pe DN2, in afara localitatii Sinesti, in urma unui tragic accident de circulatie. O alta persoana a suferit vatamari corporale, fiind transportata cu ambulanta la Spitalul municipiului Urziceni.

Sambata, in jurul orei 19.15, in timp ce un tanar, de 24 ani, din municipiul Bucuresti, conducea pe DN 2, din directia Bucuresti catre Urziceni, autoturismul marca Peugeot (Bulgaria), in conditii necunoscute a patruns pe contrasens si a intrat in impact frontal cu autoturismul marca Mercedes-Benz 250, inmatriculat in Bucuresti, condus regulamentar din sens opus de un barbat, de 53 ani, din municipiul Bucuresti.

In urma accidentului rutier a rezultat decesul tanarului de 24 de ani care conducea autoturismul Peugeot, al unei femei, de 21 ani, din municipiul Bucuresti, pasagera in autoturismul Peugeot, al unui alt tanar, de 22 ani, din municipiul Bucuresti, pasager tot in autoturismul Peugeot, dar si al unei femei, de 52 ani, pasagera in autoturismul Mercedes-Benz, ale caror cadavre au fost transportate si depuse la morga Spitalului municipiului Urziceni in vederea efectuarii necropsiei. De asemenea, conducatorul Mercedes a suferit vatamari corporale, fiind transportat cu ambulanta la camera de garda a Spitalului municipiului Urziceni, unde s-a stabilit diagnosticul: traumatism ambe gambe, traumatism coapsa stanga si plaga contuza regiunea mentoniera.

Tanarul de 24 de ani care a provocat accidentul avea permis de conducere din luna august a acestui an. Tinerii se indreptau spre comuna Balaciu pentru a merge in vizita la rudele unuia dintre ei.

In cauza s-au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa  si vatamare corporala din culpa, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie prin Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni.

 

 

Patru persoane au murit
Patru persoane au murit

 

 

premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa  si vatamare corporala din culpa, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie prin Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments