Carloganu: Controalele ne-au bulversat activitatea la AJOFM Olt

Cele mai citite

Cristinel Carloganu, seful AJOFM Olt, a precizat intr-o conferinta de presa ca activitatea agentiei a fost bulversata in ultimul timp din cauza controalelor in urma demiterii lui Silviu Bian. „Trebuie sa recuperam timpul pierdut pentru intocmirea proiectelor, sa mai angajam oameni, sa stam dupa program“, a adaugat Carloganu.

Cat priveste rata somajului in randul oltenilor, Carloganu spune ca s-a diminuat datorita proiectelor de accesare a fondurilor europene pentru crearea de noi locuri de munca, dar si a distribuirii fortei de munca pe piata tarilor din comunitatea europeana, precum Danemarca, Anglia, Germania etc.

Totusi, Carloganu recunoaste ca majoritatea populatiei rurale, adica peste 60%,  nu este prinsa in nici o forma de activitate si recomanda tuturor agentilor economici care au ca profil de activitate agricultura, sa incerce sa isi desfasoare activitatea la sate, iar agentia va gasi solutii pentru ca ei sa aiba forta de munca calificata, dar si unele avantaje financiare.

Pentru a afla ce alte noutati are seful AJOFM Olt, va invitam sa urmariti aspecte din conferinta de presa organizata cu prilejul bilantului pe 2011. Redactor Georgiana Raicu, operator imagine, ing. Viorel Raicu www.vgtvolt.cabanova.com.

Ultimele articole

Prefectul Buzăului, despre controalele făcute de Oficiul Fitosanitar: “Mi se pare puţin 5 probe pe lună într-o problemă atât de importantă”

Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, a adus la cunoștința conducerii Oficiului Fitosanitar faptul că, în cadrul inspecțiilor desfășurate pe...

Controalele ISU au scos la iveală problemele legate de securitatea la incendiu, la două spitale din Olt

În urma verificărilor efectuate de o echipă mixtă de control, la dispoziția prefectului județului Olt Mario De Mezzo, s-au...

Zeci de tone de carne congelată, confiscată de poliţiştii bucureşteni de la investigarea fraudelor

Peste 18 tone de carne de pui şi 20 de tone de macrou congelat au fost confiscate, marţi, de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ