Caravana umanitara a Politiei Romane va ajunge sambata la Calarasi

Cele mai citite

Caravana umanitara a Politiei Romane va ajunge, sambata, în mai multe localitati din judetul Calarasi, afectate de caderile de zapada si viscol.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor, cinci camioane încarcate cu peste 70 de metri steri de lemn vor fi împartite familiilor sinistrate care au fost identificate de politistii sectiilor rurale. Lemnele vor fi achizitionate de la Ocolul Silvic Mitreni, prin contributia voluntara cu bani a politistilor romani.
Astfel, sambata, 35 de familii din localitatile Pelinu, Înfratirea, Lehliu Sat, Sarulesti Sat si Sandulita vor primi lemne de la Politia Romana.
Convoiul umanitar va fi însotit de purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisar sef Ciocan Christian, care în jurul orei 13,00 va sustine si o conferinta de presa la Lehliu Gara.

1 COMENTARIU

  1. Astia platesc ptr lemne pe cand in judetul Brasov in Sacele (Garcini) se fura ca in codru zilnic toata iarna din paduri. Nu mai bine vin politistii sa prinda tiganii la furat sa-i bage in zdup iar lemnele confiscat sa fie trimis la Buzau pe gratis? S-ar face doua lucruri deodata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie