Cannabis, cocaină și alte substanțe descoperite la percheziții

Cele mai citite

În urma unei investigații realizate de DIICOT – Serviciul Teritorial Olt, au fost arestați doi tineri implicați în traficul de droguri, cu un accent deosebit pe vânzarea acestora către tineri. În cadrul acestei anchete, un grup format din 25 de persoane a fost convocat pentru audieri.

Operațiunea care a dus la arestarea celor doi indivizi a avut loc în data de 17 iunie 2023. Echipa Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, a pus în aplicare opt mandate de percheziție domiciliară, în județele Olt (șapte mandate) și Ilfov (un mandat), la locuințele unor persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri periculoase și efectuarea de operațiuni ilegale cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În județul Olt, perchezițiile au fost efectuate la o adresă din Teslui, la alta din Mihăești și la cinci adrese din municipiul Slatina.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele bănuite s-ar fi ocupat cu comercializarea unor droguri de risc și a unor produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste patru kilograme canabis, cantități de substanțe psihoactive și cocaină, două grindere cu urme de materie vegetală uscată, un cântar de precizie și 11 telefoane mobile”, au transmis polițiștii Inspectoratului de Poliției Județean Olt. 

Peste 25 de persoane au fost escortate pentru audieri, incluzând atât indivizi implicați direct în traficul de droguri periculoase și produse cu efect psihoactiv, cât și consumatori ai acestor substanțe.

„În urma probatoriului administrat, la data de 17 iunie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de două persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Ulterior, la data de 18 iunie 2023, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Olt, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a mai transmis IPJ Olt.

Cei doi indivizi arestați sunt tineri în vârstă de 26 și 30 de ani, originari din Slatina. Aceștia se ocupau în principal de vânzarea drogurilor către tinerii din municipiul Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie