Candidaturile PSD la Consiliul Judetean Ialomita si Primaria Slobozia, aprobate in BPN

Cele mai citite

Candidatura lui Silvian Ciuperca pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita, precum si candidatura lui Alexandru Stoica pentru functia de primar al municipiului Slobozia au fost aprobate in Biroul Permanent National al PSD.
Alexandru Stoica, actual viceprimar al municipiului Slobozia, a fost propus, recent, in cadrul Comitetului Executiv Municipal, pentru a candida la Primaria Slobozia, fiind votat cu 69 de voturi din 70 valabil exprimate, actualul primar social-democrat, Gabi Ionascu, primind un vot.
Potrivit social-democratilor ialomiteni, aceste candidaturi vor fi validate si definitivate, conform prevederilor statutului Partidului Social Democrat, la urmatoarea sedinta ordinara a Comitetului Executiv National al PSD.
Conform prevederilor protocolului de organizare si functionare al Uniunii Social Liberale, candidaturile la functiile de presedinti de consilii judetene si primari de municipii resedinte de judet sunt unele comune in numele USL.
Desi neoficial se cunosc si candidatii din celelalte orase si municipii, precum Fetesti, Tandarei, Urziceni, reprezentantii USL nu doresc sa le faca publice numele pana cand nu sunt stabilite si aprobate intr-un for superior.
In ceea ce priveste candidaturile la primariile comunale, acestea nu au fost definitivate, existand zone in care PNL si PSD nu s-au inteles.
In plus, PSD a pierdut recent si doi primari, din comunele Ciochina si Perieti, care au ales sa reprezinte PDL la alegeri, democrat-liberalii sustinand ca acestia nu vor fi singurii care vor lua astfel de decizii in perioada urmatoare. (Agerpres)

Ultimele articole

Ialomiţa: Consiliul Județean va împrumuta 30 milioane lei pentru realizarea unor investiţii în infrastructura rutieră şi sănătate

Consiliul Judeţean (CJ) Ialomița a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în...

Ialomiţa: Consiliul Local Slobozia majoreaza taxele şi impozitele cu 16%. Un singur consilier a votat împotrivă

Consilierii municipali din Slobozia au votat, marţi seară, în cadrul şedinţei ordinare, majorarea impozitelor şi taxelor locale cu 16%,...

Ialomiţa: La Slobozia şi Feteşti taxele şi impozitele vor rămâne la nivelul anului 2012

Majorarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2013 nu se va pune în practică în câteva dintre localităţile din...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ