Candidaturile PSD la Consiliul Judetean Ialomita si Primaria Slobozia, aprobate in BPN

Data:

Candidatura lui Silvian Ciuperca pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Ialomita, precum si candidatura lui Alexandru Stoica pentru functia de primar al municipiului Slobozia au fost aprobate in Biroul Permanent National al PSD.
Alexandru Stoica, actual viceprimar al municipiului Slobozia, a fost propus, recent, in cadrul Comitetului Executiv Municipal, pentru a candida la Primaria Slobozia, fiind votat cu 69 de voturi din 70 valabil exprimate, actualul primar social-democrat, Gabi Ionascu, primind un vot.
Potrivit social-democratilor ialomiteni, aceste candidaturi vor fi validate si definitivate, conform prevederilor statutului Partidului Social Democrat, la urmatoarea sedinta ordinara a Comitetului Executiv National al PSD.
Conform prevederilor protocolului de organizare si functionare al Uniunii Social Liberale, candidaturile la functiile de presedinti de consilii judetene si primari de municipii resedinte de judet sunt unele comune in numele USL.
Desi neoficial se cunosc si candidatii din celelalte orase si municipii, precum Fetesti, Tandarei, Urziceni, reprezentantii USL nu doresc sa le faca publice numele pana cand nu sunt stabilite si aprobate intr-un for superior.
In ceea ce priveste candidaturile la primariile comunale, acestea nu au fost definitivate, existand zone in care PNL si PSD nu s-au inteles.
In plus, PSD a pierdut recent si doi primari, din comunele Ciochina si Perieti, care au ales sa reprezinte PDL la alegeri, democrat-liberalii sustinand ca acestia nu vor fi singurii care vor lua astfel de decizii in perioada urmatoare. (Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...