Candidatul PSD la Primăria Roata, Marin Constantin, implicat într-un furt dintr-un depozit eMag

Candidatul PSD la Primăria Roata, Marin Constantin, implicat într-un furt dintr-un depozit eMag

Poliția Ilfov  cercetează un furt de 179 de laptopuri din depozitul eMag Ciorogîrla, a căror valoare depășește șapte miliarde lei vechi. În acest caz sunt implicate și două firme, una dintre acestea aparținând cadidatului PSD la Primăria Roata, Marin Constantin.

Această faptă a avut loc acum o lună și jumătate, dar de abia astăzi, cei implicați au semnat un acord. În urma acordului, aceștia se obligă să restituie prejudiciul constatat.

Una din firmele care ”livrează” angajați depozitului din Ciorogîrla, având ca obiect de activitate recrutarea forței de muncă și  administrată de către candidatul Marin Constantin, este firma Nova Smart Logistic, din satul Cartojani, comuna Roata.

Prin intermediul acestei firme, aproximativ 300 de persoane au fost angajate de platforma de vânzări online eMag. Și, culmea, o parte dintre oamenii pentru care Nova Smart Logisitc a mediat angajarea a dat lovitura la depozitul din Ciorogîrla, autorii furtului fiind descoperiți rapid de polițiștii ilfoveni.

În urmă cu două săptămâni, aceștia au fost chemați la Poliție, pentru audieri, dosarul fiind, în continuare, în cercetare.

Se pare că nu este primul caz în care oamenii legii se întâlnesc cu familia candidatului PSD la Primăria Roata, Marin Constantin, actualmente director la Electrica.

Soția și fiica acestuia fiind implicate în mai multe dosare de corupție, instrumentate de DIICOT.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.