Campanie umanitara demarata de Crucea Rosie Calarasi

Data:

Raducu Filipescu, presedintele Crucii Rosii Calarasi, ii invita pe locuitorii judetului Calarasi, pe agentii economici ai judetului sa doneze apa, paine, conserve, alimente neperisabile, imbracaminte groasa, incaltaminte de iarna, lemne, destinate locuitorilor satelor greu incercate de viscol.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Calarasi, Crucea Rosie Calarasi a demarat campania umanitara “AJUTA ACUM! ESTE NEVOIE DE TINE!”

“Ca si cand nu ar fi fost de ajuns greutatile prin care au trecut calarasenii in ultima perioada, natura pare ca s-a deslantuit. Ninsorile si viscolul par sa nu se mai opreasca! Tot mai multi oameni isi vad viata lor, a animalelor din gospodarie puse in pericol. In aceste momente solidaritatea este esentiala. Un gest cat de mic poate aduce alinare sau chiar poate salva viata”, se arata in comunicat.

Toti cei interesati sunt asteptati la sediul Crucea Rosie Calarasi: str. Prelungirea Bucuresti bl. D2, sc. 4, et.1, cod postal 910048, Calarasi. Puteti obtine informatii suplimentare la numarul de telefon: 0242 324 814. Persoana de contact: Aura Giurca, telefon: 0734 449 911.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...