Campanie umanitara demarata de Crucea Rosie Calarasi

Cele mai citite

Raducu Filipescu, presedintele Crucii Rosii Calarasi, ii invita pe locuitorii judetului Calarasi, pe agentii economici ai judetului sa doneze apa, paine, conserve, alimente neperisabile, imbracaminte groasa, incaltaminte de iarna, lemne, destinate locuitorilor satelor greu incercate de viscol.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Calarasi, Crucea Rosie Calarasi a demarat campania umanitara “AJUTA ACUM! ESTE NEVOIE DE TINE!”

“Ca si cand nu ar fi fost de ajuns greutatile prin care au trecut calarasenii in ultima perioada, natura pare ca s-a deslantuit. Ninsorile si viscolul par sa nu se mai opreasca! Tot mai multi oameni isi vad viata lor, a animalelor din gospodarie puse in pericol. In aceste momente solidaritatea este esentiala. Un gest cat de mic poate aduce alinare sau chiar poate salva viata”, se arata in comunicat.

Toti cei interesati sunt asteptati la sediul Crucea Rosie Calarasi: str. Prelungirea Bucuresti bl. D2, sc. 4, et.1, cod postal 910048, Calarasi. Puteti obtine informatii suplimentare la numarul de telefon: 0242 324 814. Persoana de contact: Aura Giurca, telefon: 0734 449 911.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ