Campanie stradală la Târgovişte cu mesajul: „Votul ilegal înseamnă închisoare!“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

campanie 2campanie 3campanie 1campanie 5campanie 4În perioada 23 octombrie – 06 decembrie, la nivel naţional, se desfăşoară o campanie de informare şi de conştientizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale. Acest demers reuneşte şi la nivelul judeţului Dâmboviţa toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor la nivel judeţean: Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
„Votul ilegal înseamnă închisoare!“ Mesajul a fost transmis şi la Târgovişte, vineri, 6 noiembrie, în cadrul unei campanii stradale, de către cadre ale Instituţiei Prefectului, ale poliţiei dâmboviţene, ale jandarmeriei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Demersul a avut loc în pieţele din municipiul Târgovişte şi, cu această ocazie, au fost împărţite cetăţenilor judeţului aproximativ 1.000 de afişe ale campaniei de prevenire a efectuării unui vot ilegal. Cetăţenii au fost informaţi despre faptul că, pentru buna desfăşurare a alegerilor din noiembrie – decembrie 2009, Ministerul Administraţiei şi Internelor va lua toate măsurile necesare asigurării ordinii şi liniştii publice, despre contravenţiile şi infracţiunile principale şi cu privire la faptul că, pentru a sesiza săvârşirea unei fapte care încalcă prevederile legislaţiei electorale, trebuie să apeleze cu încredere numărul de telefon 112.
Nicoleta Andrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img