Campanie mizeră în Ilfov

Campanie mizeră în Ilfov

Campania electorală a debutat în Ilfov așa cum ne-am așteptat: plină de mizerii! O filmare în care apar presupuși membri USR PLUS, a devenit virală pe rețelele sociale. Cei cinci bărbați, îmbrăcați ca simpatizanți ai mișcării LGBT (peruci, haine cu tentă feminină, poșete) purtând tricouri cu însemnele alianței, au încercat să distribuie pliante pe o stradă (identificată de noi ca fiind strada Amza Pelea din Voluntari). Moment în care s-a dezlănțuit iadul, aceștia fiind aproape linșați de localnicii “furioși”. Pe tot parcursul filmării se pot auzi injuriile adresate celor cinci bărbați, cu epitete precum: “Bulangiilor”, “Homosexualilor”, “Golanilor” etc.

Pe de altă parte, USR PLUS a dezmințit această acțiune declarând: „Alianța USR PLUS condamnă campania murdară a PSD și cere instituțiilor statului să se sesizeze. Alianța USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe rețelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR PLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze. PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”

Grupul de Presă Semnal militează pentru o campanie electorală corectă, aceasta fiind singura cale pentru o democrație adevărată. Din păcate, județul Ilfov are o istorie tristă în ceea ce privește alegerile, toate ciclurile electorale fiind marcate de scandaluri răsunătoare: bătăi, amenințări, candidați scoși din lupta electorală prin metode murdare sau contracandidați puși “de formă”, de regulă din oamenii de încredere ai mini baronilor ilfoveni.

Dacă aveți exemple de astfel de practici murdare, nu ezitați să ne scrieți pe [email protected] Împreună putem face Ilfovul un loc mai bun!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments