Campanie de maidan in sectorul 5

Campanie de maidan in sectorul 5

Un incident deosebit de grav, în opinia mea, a avut loc azi în sectorul 5 din Capitală, pe timpul conferinței de presă a lui Nicușor Dan și a echipei sale de la sectorul sus-amintit. Aceștia nu au fost lăsați să-și prezinte proiectele, fiind claxonați tot timpul de utilajele de salubritate ale Primăriei conduse de Daniel Florea. De aici și până la apariția unor găști înarmate cu bâte ca la alegerile din 1946 nu mai este decât un pas. Iată un fragment aflat în Arhivele CNSAS, în care Iuliu Maniu (liderul țărăniștilor la acea vreme) descrie metodele brutale ale comuniștilor: “Echipe speciale de bătăuşi au terorizat populaţia şi pe exponenţii Partidului Naţional Ţărănesc. Cu ocazia şedinţelor restrânse ale organelor de conducere ale partidului, echipe speciale de şoc comuniste au năvălit în casele unde se ţineau şedinţele, maltratând şi rănind grav pe participanţi.

Este de neiertat faptul că primarul PSD Daniel Florea se folosește de banii publici, pentru a pune niște șoferi de la Salubritate să formeze o coloană care să se plimbe în voie pe acolo și să claxoneze în neștire. Conform DIGI24, una din mașinile primăriei i-a stropit pe cei de acolo cu substanțe dezinfectante. Data viitoare îi calcă?

Este grav, de asemenea, faptul că doi polițiști locali ce dirijau traficul în imediata vecinătate nu au făcut nici un gest pentru a restabili ordinea publică.

Deși în cadrul conferinței de azi, Nicușor Dan nu a apucat decât să dea declarații cu privire la Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 5 și a propus transformarea unei căi ferate din sector în metrou de suprafață, acest incident nu face decât să-l propulseze mai sus în sondaje. N-am nici cea mai vagă idee cine i-a propus lui Daniel Florea această acțiune, dar i-a făcut un imens deserviciu. Decât Prostie, ca să parafrazăm celebrul lui dicton.

Sursa video: Pagina de Facebook a lui Nicusor Dan

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments