Campania „Marea Debarasare“ nu a avut efectul dorit in judetul Giurgiu

Data:

Barbat care participa la actiunea "Marea Debarasare"
Barbat care participa la actiunea "Marea Debarasare"

In total, doar patru tone de deseuri electrice si electrocasnice au fost colectate de la cetateni, in sase luni.

Cea mai frecventa intrebare adresata de locuitorii judetului Giurgiu lucratorilor de la salubritate a fost „Ce imi dai in schimb?“

Foarte multi oameni au acasa obiecte electronice sau electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, dar le vine greu sa renunte la ele. In schimbul lor, ei vor sa primeasca bani.

Directorul Directiei de Salubritate din cadrul ADPP, Gheorghe Panduru, a declarat pentru „Adevarul de Seara“: „Este foarte putin, in comparatie cu alte orase. Ieri, de exemplu, am strans doar cateva televizoare“.

Cei mai receptivi la aceasta campanie au fost giurgiuvenii care locuiesc la case.

Deseurile stranse raman in depozit pana la momentul in care este stransa o cantitate suficient de mare pentru a fi preluata de catre asociatia Ecotic, cea care este implicata la nivel national in Campania „Marea Debarasare“.

Andreea Chicus

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...