Calarasi – Zece persoane aduse la IPJ pentru audieri in urma unor perchezitii domiciliare

Data:

Zece persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Calarasi pentru audieri in urma a sase perchezitii domiciliare ce au avut loc joi pe raza localitatilor Razvani, Sapunari si Lehliu Gara.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Calarasi, inspector Ramona Tudor politistii de investigatii criminale si interventie rapida din cadrul inspectoratului si jandarmii, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Informatii si Protectie Interna au descins joi pe raza localitatilor Razvani, Sapunari si Lehliu Gara, la locuintele mai multor persoane suspecte de savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, mai multe infractiuni de distrugere, loviri si port ilegal de arme albe si de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii.
In urma perchezitiilor, la locuinta lui G. Florin, de 21 ani, din orasul Lehliu-Gara, sat Razvani, au fost gasite 740 de pachete de tigarete cu marcaj fiscal de Republica Moldova, iar la domiciliul lui G. Viorel, de 48 ani, din aceeasi localitate, s-au gasit cinci cartuse de arma de vanatoare si 207 pachete de tigarete.
Aceste bunuri, precum si mai multe obiecte intepatore, bate, topoare, care ar fi putut fi folosite la actele de distrugere, au fost ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor.
Au fost puse in aplicare zece mandate de aducere privind pe G. Florin, de 21 ani, G. Alin, de 24 ani, G. Florin, de 24 ani, C. Adrian, de 23 ani, S. Marian, de 25 ani, G. Viorel, de 48 ani, G. Amar, de 39 ani, P. Valere, de 58 ani, toti din orasul Lehliu-Gara, satul Razvani, B. Marius, de 19 ani, B. Adrian, de 21 ani, din comuna Lehliu, satul Sapunari.
Suspectii au fost condusi la sediul I.P.J. Calarasi pentru continuarea cercetarilor pentru savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal de tigarete fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 tigarete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...