Calarasi: Vine frigul în Bărăgan! Temperaturile se vor apropia de limita îngheţului

Cele mai citite

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 12 noiembrie – 25 noiembrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor. În Bărăgan, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă în primele două zile, apoi se va răci simţitor, maximele vor scădea spre o medie de 10 grade, iar minimele termice se vor apropia de limita îngheţului. În a doua parte a intervalului, temperaturile minime se vor menţine uşor pozitive, dar mediile temperaturilor maxime vor coborî spre 6-8 grade, valori sub normele climatologice ale perioadei. Vor fi ploi slabe, cu probabilitate mai mare de apariţie după data de 19 noiembrie. În următoarele zile, vremea se va menţine rece la Călăraşi, maximele prognozate fiind cuprinse între 7 şi 13 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între minus 2 grade Celsius, pe 15 noiembrie şi 4 grade Celsius, prognozate pentru 19 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie