Calarasi: Unitatile de schimb valutar, luate la control de politisti

Cele mai citite

Politistii calaraseni au efectuat controale la casele de schimb valutar
Politistii calaraseni au efectuat controale la casele de schimb valutar

In zilele de 2 si 3 februarie, politistii din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate (Politia Municipiului Calarasi), impreuna cu cei de prevenire a criminalitatii au desfasurat actiuni de prevenire a furturilor din unitatile in care se colecteaza si manipuleaza valori monetare importante, de pe raza municipiului Calarasi.

Pentru prevenirea infractiunilor care vizeaza astfel de societati comerciale s-au purtat discutii cu administratorii si casierii acestora cu privire la transportul si depozitarea valorilor monetare.

Politistii au subliniat necesitatea ca personalul care deserveste aceste unitati sa adopte urmatoarele masuri de securitate, prevazute de lege: montarea unui sistem antiefractie monitorizat la dispeceratul unei firme de paza; instalarea unei cutii de valori montate in perete, cu senzori pentru soc; montarea unor sisteme de supraveghere (T.V.C.I.); montarea unui ghiseu antiglont cu preluarea indirecta a banilor.

Intrucat unitatile verificate s-au conformat prevederilor legale, nu au fost aplicate sanctiuni, insa aceste actiuni vor continua pentru prevenirea furturilor din societatile comerciale.

Marga Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie