Calarasi: Un italian a fost prins in Calarasi cu peste 1.700 de cartuse de vanatoare deţinute ilegal

Cele mai citite

Un italian de 77 de ani a fost depistat luni dupa-amiaza, in judeţul Calarasi, cu 1.720 de cartuse de vanatoare pe care le deţinea ilegal la resedinţa lui din comuna Valea Argovei, judeţul Calarasi, informeaza Inspectoratul General al Poliţiei Romane (IGPR).

Cartusele deţinute ilegal de L. Adelio, calibrul 12 si 20, au fost descoperite de ofiţeri din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Calarasi, potrivit sursei citate.

Italianul este cercetat de poliţisti sub aspectul savarsirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor, urmand sa se propuna o soluţie in acest caz prin Parchet.

In 10 octombrie, ofiţerii Direcţiei Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase din IGPR, insoţiţi de poliţisti ai Serviciului Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase al IPJ Constanţa, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanţa, au facut percheziţii la doua hoteluri din Cernavoda, unde se aflau cazaţi mai mulţi cetaţeni italieni suspectaţi ca vsnau ilegal in Romsnia si deţineau muniţie peste limitele prevazute de dispoziţiile legale in vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie