Calarasi: Un călărăşean, arestat în Bucureşti pentru jefuirea a două femei

Cele mai citite

Un bărbat din Călăraşi a fost reţinut de poliţişti, duminică, în Bucureşti, după ce anchetatorii au stabilit că acesta ar fi jefuit două femei pe care le-a ameninţat cu un cuţit. El a atacat la mai puţinde o săptămână de la eliberarea din închisoare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, suspectul, în vârstă de 43 de ani, era căutat pentru o tâlhărie comisă pe 5 noiembrie. Atunci, pe o alee din sectorul 1 a abordat o femeie în vârstă de 64 de ani căreia, după ce a ameninţat-o că o înjunghie, i-a luat telefonul mobil şi 70 de lei. În timpul cercetărilor, anchetatorii bucureşteni au stabilit că bărbatul mai are la activ cel puţin o victimă, pe care a tâlhărit-o în acelaşi mod şi în aceeaşi zi în care a atacat-o şi pe femeia de 64 de ani. Conform poliţiştilor, suspectul ar fi comis cele două jafuri la mai puţin de o săptămână după ce a ieşit de la închisoare, unde fusese închis pentru tâlhărie. Prezentat instanţei, bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie