Calarasi – Taracila, acuzat de implicare in licitatia prin care firma de gaz din Sighetu Marmatiei a capatat contractul

Cele mai citite

Fostul senator social-democrat Doru Ioan Taracila a fost catalogat de presa locala din Mamamures drept persoana din spatele firmei Berg Sistem Gaz, cea care a castigat licitatia pentru introducerea gazelor naturale in Sighetu Marmatiei, unde au avut loc cele doua explozii in urma carora mai multe persoane au fost ranite.

Taracila sustine ca nu a avut si nu are niciun fel de legaturi cu firma din Maramures.
„Nu am avut si nu am niciun fel de legaturi cu firma Berg sau cu o firma care sa fi lucrat in judetul Maramures, indiferent din ce domeniu. Daca nu ma insel, imi aduc aminte ca in urma cu aproximativ 8-10 ani a mai fost un astfel de atac impotriva mea in sensul ca as fi sprijinit o firma din judetul Calarasi pentru a castiga o licitatie in judetul Maramures. Exact nu stiu in ce oras. La data respectiva, dupa ce a aparut stirea in mass-media locala, am incercat sa ma interesez in legatura cu firma respectiva si am aflat ca a participat la o licitatie la noi in municipiul Calarasi si a pierdut. Deci daca ar fi fost sa incerc sa o sprijin, banuiesc ca o sprijineam in primul rand la Calarasi nu in alta parte dar ceea ce este important pentru mine este ca nu cunosc firma si mai ales nu cunosc actionarii“, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Doru Ioan Taracila.
El a precizat ca in toata cariera sa de parlamentar nu s-a implicat si nici nu a sustinut vreo firma pentru a castiga vreo licitatie.
„Precizez ca nu am sustinut nicio firma, nici in judetul Calarasi, nici in judetul Maramures sau oriunde in alta parte ca sa castige o licitatie. Nu m-am implicat in niciun fel, niciodata, in cei 20 de ani pe care i-am petrecut in Parlament“, a spus Doru Ioan Taracila.
Numele fostului senator PSD apare intr-un articol mai vechi al ziarului Gazeta de Maramures, in care este acuzat ca ar fi sprijinit firma Berg Sistem Gaz pentru a castiga licitatia la Sighetu Marmatiei, informatia fiind reluata in presa locala dupa deflagratiile care au avut loc, sambata noaptea si duminica dimineata, la un club din orasul Sighetu Marmatiei, explozii soldate cu ranirea grava a mai multor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie