Calarasi – Suspecti de omor deosebit de grav si talharie, identificati dupa opt luni de investigatii

Data:

Doi suspecti de omor deosebit de grav si talharie au fost identificati de politisti si procurori, dupa opt luni de investigatii complexe.
Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi, doi barbati din Comuna Nicolae Balcescu, judetul Calarasi, au fost identificati de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Calarasi ca fiind suspecti de omorul deosebit de grav comis in noaptea de 16 spre 17 iulie 2010 asupra unui cetatean chinez, in zona unui bazin piscicol de pe raza localitatii Nicolae Balcescu.
Investigatiile complexe desfasurate de politistii de investigatii criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, au condus la identificarea lui G. Florin, de 30 ani, si lui R. Eugen, de 40 ani, ambii din comuna Nicolae Balcescu, judetul Calarasi.
In noaptea de 16 spre 17 iulie 2010, fiind surprinsi in timp ce pescuiau in bazinul Piscicol Paicu nr. 2, din comuna Nicolae Balcescu, cei doi l-au lovit repetat in zona capului si corpului pe administratorul baltii, un cetatean chinez, Wu Zheng Gang, rezident in comuna Dobroiesti, judetul Ilfov, in varsta de 52 ani. Apoi i-au sustras telefonul mobil, o lanterna si un cutit.
In urma loviturilor primite, victima a decedat, fiind gasita pe malul bazinului piscicol.

In cursul zilei de 23 martie a.c., G. Florin a fost prins de politisti in municipiul Bucuresti, iar R. Eugen pe raza municipiul Iasi, cu sprijinul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi.
Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi a luat masura retinerii celor doi suspecti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati Tribunalului Calarasi cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie.
G. Florin si R. Eugen au fost depusi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...