Calarasi – Suspecti de omor deosebit de grav si talharie, identificati dupa opt luni de investigatii

Cele mai citite

Doi suspecti de omor deosebit de grav si talharie au fost identificati de politisti si procurori, dupa opt luni de investigatii complexe.
Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi, doi barbati din Comuna Nicolae Balcescu, judetul Calarasi, au fost identificati de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Calarasi ca fiind suspecti de omorul deosebit de grav comis in noaptea de 16 spre 17 iulie 2010 asupra unui cetatean chinez, in zona unui bazin piscicol de pe raza localitatii Nicolae Balcescu.
Investigatiile complexe desfasurate de politistii de investigatii criminale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, au condus la identificarea lui G. Florin, de 30 ani, si lui R. Eugen, de 40 ani, ambii din comuna Nicolae Balcescu, judetul Calarasi.
In noaptea de 16 spre 17 iulie 2010, fiind surprinsi in timp ce pescuiau in bazinul Piscicol Paicu nr. 2, din comuna Nicolae Balcescu, cei doi l-au lovit repetat in zona capului si corpului pe administratorul baltii, un cetatean chinez, Wu Zheng Gang, rezident in comuna Dobroiesti, judetul Ilfov, in varsta de 52 ani. Apoi i-au sustras telefonul mobil, o lanterna si un cutit.
In urma loviturilor primite, victima a decedat, fiind gasita pe malul bazinului piscicol.

In cursul zilei de 23 martie a.c., G. Florin a fost prins de politisti in municipiul Bucuresti, iar R. Eugen pe raza municipiul Iasi, cu sprijinul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi.
Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi a luat masura retinerii celor doi suspecti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati Tribunalului Calarasi cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie.
G. Florin si R. Eugen au fost depusi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie