Călăraşi: Suspect de trafic de minori arestat preventiv

Cele mai citite

catuse01Un tânăr din Călăraşi, suspectat că a racolat, găzduit şi exploatat sexual o minoră de 14 ani, a fost arestat preventiv de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi prin intermediul unui buletin de presă.

Poliţiştii, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi şi cu Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au documentat activitatea infracţională a unui tânăr care a racolat, cazat si exploatat sexual, în municipiul Călărasi, o minoră de 14 ani.

În cursul anului 2012, tânărul de 21 de ani a recrutat victima prin inducerea unei relaţii de prietenie, a cazat-o la domiciliul său si a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane. Clienţii îl contactau telefonic pe suspect, acesta stabilind tarifele si timpul pe care urmau să îl petreacă cu minora.

În seara de 7 februarie, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce punea victima la dispoziţia unui bărbat, în schimbul unei sume de bani. Ulterior, poliţistii de combatere a criminalităţii organizate, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat si o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului, unde au găsit documentele de identitate ale minorei.

Tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi pentru audieri, procurorii luând măsura reţinerii pentru 24 de ore. În ziua următoare, tânărul a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Călăraşi, care au emis pe
numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru săvârsirea infracţiunii de trafic de minori.
Suspectul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, urmând ca cercetările să fie continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie