Călăraşi: Suporterii de pe stadion, instruiţi de jandarmi cum să voteze corect

Cele mai citite

Suporterii care au sistat la partidele de fotbal desfăşurate în municipiul Călăraşi şi la Floroiaica, la sfârşitul acestei săptămâni au fost instruiţi de jandarmi cu privire la implicaţiile mitei electorale şi votului ilegal.

În timpul meciului de fotbal dintre Dunărea Călăraşi şi Rapid Feteşti, desfăşurat pe 23 noiembrie pe stadionul municipal din Călăraşi, jandarmii au împărţit pliante cu mesajul campaniei „Tu decizi! Votează legal” şi au informat cetăţenii despre prevederile Legii 35/2008 privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului. Oamenii legii au făcut recomandarea ca orice sesizare privind încălcarea legislaţiei electorale să fie făcută prin apelarea Sistemului 112, astfel încât orice abatere să fie constatată şi sancţionată în mod corespunzător, în cel mai scurt timp.

Activităţile de prevenire a incidentelor electorale au continuat în localitatea Floroaica, comuna Vâlcelele, cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele Spicul Vâlcelele şi Viitorul 2012 Dichiseni. Acţiunile desfăşurate în cadrul campaniei Ministerului Administraţiei şi Internelor – „Tu decizi! Votează legal” – au ca scop informarea cetăţenilor cu drept de vot cu privire la legislaţia electorală în vigoare privind alegerile parlamentare şi conştientizarea riscurilor la care se expun în cazul în care votează ilegal sau alegerea le este influenţată prin mită electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img