Calarasi – Stelian Fuia (PDL): Miscarea populara se doreste a fi nu numai o alianta de partide ci si o platforma

Data:

Deputatul PDL Stelian Fuia a declarat miercuri in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul organizatiei judetene Calarasi a Partidului Democrat Liberal ca Miscarea populara se doreste a fi nu numai o alianta de partide ci si o platforma pentru implicarea unor forte civile sau a unor personalitati.
„Au tot fost discutii publice si mai putin publice despre miscarea populara.(…) Exista o astfel de idee de proiect si o sa vedem in perioada urmatoare cu partenerii nostri cum putem sa o inaintam si sa o transformam in realitate. (…) Aceasta miscare populara se doreste a fi nu numai o alianta de partide ci si o platforma pentru implicarea unor forte civile sau a unor personalitati“, a spus deputatul Stelian Fuia, in cadrul conferintei de presa.
De asemenea, el a mai sustinut ca aceasta idee personal ii da o oarecare satisfactie deoarece la Calarasi este constituita deja o alianta compusa din mai multe partide ceea ce, considera deputatul, se dovedeste a fi una viabila si la nivel national.
La nivelul judetului Calarasi s-a constituit, la sfarsitul lunii mai, Alianta Popular Crestina (PDL-UNPR-PNTCD) ce are ca obiectiv principal castigarea alegerilor locale din 2012. Aceasta alianta va avea la alegeri o lista unica de consilieri locali si judeteni, candidati unici la primariile din judet, precum si un candidat unic la Consiliul Judetean.
Presedintele aliantei este deputatul Stelian Fuia, iar vicepresedinti sunt primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu (UNPR) si primarul municipiului Oltenita, Costinel Milescu (PNTCD).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...