Calarasi – Stelian Fuia (PDL) a cerut demisia unui consilier judetean

Data:

Presedintele Organizatiei judetene Calarasi a PDL, Stelian Fuia a cerut miercuri demisia consilierului judetean Florica Cojocaru pe motiv ca nu a votat proiectele din sedinta CJ asa cum s-a stabilit in cadrul partidului.
Concret, motivul principal al disputei dintre presedintele organizatiei judetene si consilierul Florica Cojocaru il constituie modul in care aceasta a votat rectificarea bugetului propriu al judetului Calarasi pe anul 2011.
„La nivelul Biroul Politic Judetean, daca doamna Cojocaru nu isi va da demisia voi propune retragerea sprijinului politic. (…) Eu sper ca doamna Cojocaru cu care am avut o discutie sa mediteze si sa-si dea demisia pentru binele partidului“, a declarat Stelian Fuia, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului.
El a explicat ca motivul principal pentru care cere demisia consilierului judetean este acela ca nu a respectat ceea ce stabilise echipa consilierilor judeteni ai PDL, privind votul in sedinta ordinara de miercuri a Consiliului Judetean.
„Eu nu tolerez abateri de la ceea ce inseamna echipa. (…) Am discutat si am stabilit la fiecare proiect in parte ce abordare avem. Putem discuta fiecare proiect in parte, putem avea opinii divergente, dar daca hotaram un lucru actionam ca o echipa. Daca fiecare face ce il taie capul nu mai actionam in echipa si eu astfel de abordari nu tolerez“, a precizat Stelian Fuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL