Călăraşi – Sistemul de urgenţă 112 va fi operaţional si la Poliţia Municipiului Olteniţa

Cele mai citite

Prin operaţionalizarea sistemului 112, începând cu data de 20 iunie, operatorul din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa va prelua direct apelul de urgenţă transmis prin SNUAU pentru reducerea timpului de răspuns la solicitarea cetăţenilor.

Prin grija Serviciului de Comunicaţii si Informatică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi a fost dezvoltată infrastructură de comunicaţii si la Poliţia Municipiului Olteniţa; cadrele care deservesc dispeceratul au fost instruite de reprezentanţii Biroului Răspuns Apel 112 Călăraşi pentru primirea şi dispecerizarea apelurilor.

Prin operaţionalizarea acestui sistem, sesizarea persoanelor care locuiesc în zona arondată Municipiului Olteniţa ajunge direct la operatorul din Olteniţa.

Astfel, un operator al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale va prelua sesizarea şi va direcţiona apelul la Poliţia Municipiului Olteniţa. Dispecerul de aici va putea percepe în mod direct împrejurările producerii situaţiei de urgenţă, care impune deplasarea în timp util a unui echipaj de poliţie pentru preluarea cazului.

Ultimele articole

Un porc FURAT dintr-o comună din Olt, găsit VÂNDUT la Vâlcea!

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Oboga a fost reținut pentru 24 de ore în...

Tragedie în Argeș! Soția primarului de la Boțești ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR!

Durere fără margini pentru primarul de la Boțești! Soția acestuia s-a sinucis - Trei copiii mici au rămas FĂRĂ...

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ