Calarasi – Siloz la Vilcelele, inaugurat in prezenta premierului Emil Boc

Cele mai citite

Primul-ministru Emil Boc a participat, sambata, la inaugurarea unui siloz, in localitatea Vilcelele din judetul Calarasi, o investitie de 2,8 milioane de euro.
Silozul de la Vilcelele a fost realizat cu fonduri europene si fonduri de la Guvern (15%) si are o capacitate de depozitare de 16.000 de tone.
Seful Executivului a cerut, cu acest prilej, Ministerului Agriculturii sa se asigure ca toate silozurile aflate in constructie in Romania vor fi finalizate in cel mai scurt timp pentru a creste capacitatea de depozitare in tara.
„Solicit Ministerului Agriculturii ca cele 155 de silozuri aflate astazi in constructie sa poata fi finalizate in cel mai scurt timp pentru cele doua obiective – cresterea capacitatii de depozitare in Romania si cresterea securitatii alimentare si protejarea adevaratilor producatori fata de piata samsarilor“, a spus Emil Boc.
Premierul doreste ca prin aceste masuri sa asigure mediul propice pentru ca agricultorii sa isi poata valorifica produsele la un pret corect.
„Sa-i ajutam pe adevaratii producatori sa poata vinde cerealele la un pret corect, pentru ca una este sa aiba capacitate de depozitare si silozare si sa vanda la un pret corect si alta e sa-i lasi prada la samsari la capatul parcelei si sa nu primeasca pretul corect“, a spus Boc.
La evenimentul de la Vilcelele, au fost prezenti ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, senatorii Constantin Dumitru (PDL) si Vasile Nedelcu (UNPR), prefectul judetului Calarasi, Emil Musat, subprefectul Nicolae Miu si reprezentanti ai institutiilor publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie