Calarasi – Secretarul executiv al Organizatiei judetene PSD s-a autosuspendat din toate calitatile si functiile detinute

Data:

Secretarul executiv al Organizatiei judetene PSD Calarasi, Virgil Diaconu, s-a autosuspendat din toate calitatile si functiile detinute in partid, inclusiv cea de membru.
Potrivit unui comunicat transmis miercuri presei de filiala judeteana PSD Calarasi, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean, care s-a desfasurat in urma cu o zi, s-a luat act de autosuspendarea lui Virgil Diaconu pana la lamurirea situatiei juridice a informatiilor aparute in mass-media locala si nationala.
Presa centrala si locala a relatat ca acesta ar fi inselat un pensionar analfabet la incheierea unui contract de cesiune privind partile sociale ale unei societati comerciale cu profil piscicol la care era asociat, cesionandu-i in acelasi timp si datoriile societatii care se ridica la peste 6.400.000 lei. Potrivit portalului Tribunalului Calarasi, societatea respectiva se afla in faliment, in dosar fiind sesizate organele judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...