Calarasi: Reţineri în scandalul de la Dor Mărunt

Cele mai citite

Patru bărbaţi care s-au încăierat în urmă cu câteva zile în parcul din comuna Dor Mărunt au fost reţinuţi de poliţişti, miercuri seară. Ei sunt suspectați de săvârșirea de acte de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe și distrugere.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigații Criminale Călărași, Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției Rurale Dor Mărunt au deschis o anchetă pe 10 noiembrie, în urma unui scandal produs în parcul din comuna Dor Mărunt. În urma verificărilor, au fost reţinuţi Alin P., de 26 ani, Cornel I., de 23 ani, Dantes P., de 21 ani, și Ion G., de 22 ani, toți din localitate. În încărierea declanşată pe fondul consumului de alcool, au fost folosite obiecte contondente, un tânăr de 21 de ani fiind agresat și două autoturisme, avariate. Conflictul a fost aplanat ca urmare a intervenției, la fața locului, a mai multor echipe de polițiști și a unei grupe a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași. Suspecții au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi, urmând ca 15 noiembrie să fie prezentaţi Judecătoriei Lehliu Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img