Calarasi – Proiect social european dedicat formarii si dezvoltarii profesionale in Regiunea Sud Muntenia

Cele mai citite

Proiectul intitulat „Imbunatatirea capacitatii de ocupare a fortei de munca in Regiunea Sud Muntenia, utilizand metode inovative de formare profesionala“ a fost lansat marti la Calarasi.
Proiectul a inceput in luna iunie 2011 si are o durata de 24 de luni. Acesta se deruleaza sub sloganul „Gaseste cu noi drumul!“ si se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca precum tineri someri de lunga durata, persoane inactive pe piata muncii din judetul Calarasi.
Solicitantul, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (INCDBA), va implementa proiectul in parteneriat cu Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – Filiala Calarasi, National Technological Canned Food and Food Products Research Business – Spania, SC Exclusiv Houston NPA SRL – Bucuresti si SIVECO Romania SA – Bucuresti.
Pe parcursul implementarii proiectului, INCDBA impreuna cu partenerii sai va conduce un studiu pe un numar de 300 de persoane din judetul Calarasi aflate in cautarea unui loc de munca. Scopul studiului este sa determine nevoile de dezvoltare ale acestor persoane pentru a le creste sansele de angajare.
De asemenea, acestia vor oferi consiliere si orientare pe piata muncii pentru 75 de persoane si cursuri autorizate de formare profesionala pentru 75 de persoane. Partenerii isi propun o tinta de angajare de cel putin 30% si asistenta pentru cel putin zece persoane in procesul de initiere a unei afaceri.
La evenimentul desfasurat marti la Calarasi au participat reprezentanti ai INCDBA, Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – Filiala Calarasi, SIVECO Romania SA – Bucuresti, S.C. Exclusiv Houston NPA SRL – Bucuresti, Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi si Prefecturii Judetului Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img