Calarasi – Procesul electoral in localitatea Curcani s-a desfasurat normal

Cele mai citite

Aproximativ 45% dintre cetatenii cu drept de vot din comuna Curcani au votat  pentru a-si alege primarul si consilierii locali, procesul electoral desfasurandu-se duminica normal.
„Pana la acest moment lucrurile se desfasoara foarte bine la sectiile de votare din comuna Curcani. Avem suficiente forte in dispozitiv, iar oamenii voteaza in mod fluent si normal. Nimanui nu ii este ingreunata participarea la vot. (…) Pana la aceasta ora aproape 45% din cetatenii cu drept de vot si-au exprimat intentia. Lucrurile se desfasoara normal”, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, prefectul judetului Calarasi, George Iacob.
Potrivit reprezentantilor Biroului Electoral Judetean in comuna Curcani 4.261 de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne.
Biroul Electoral Central (BEC) a decis reluarea alegerilor din 10 iunie, pentru functia de primar, dar si pentru Consiliul Local in comuna Curcani, ca urmare a unui incident electoral ce a avut loc la cele trei sectii de votare din localitate.
In urma incidentului electoral de la Curcani, opt persoane au fost arestate preventiv, ele fiind acuzate de savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice in forma agravata, impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu al dreptului de a alege si atac asupra localului sectiei de votare si ruperea sigiliilor de la urne.
Printre cele opt persoane arestate preventiv se afla si un candidat la functia de primar. In prezent suspectii se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie