Calarasi – Primarul PSD de la Galbinasi, Paul Radu va candida la localele din 2012 din partea PDL

Data:

Primarul social democrat al comunei Galbinasi, Paul Radu, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul organizatiei judetene a PDL, ca va candida la alegerile locale de anul viitor din partea democrat-liberalilor.
„Vreau sa va aduc la cunostinta ca din anul 2012 vreau sa ma reintorc la matca pentru ca nu am fost ajutat de partidul pe care il reprezint, PSD, si sunt foarte suparat pentru ca nu am fost ajutat de presedinta organizatiei, doamna Oana Mizil, care ne-a promis foarte multe si nu ne-a ajutat cu nimic, ba din contra a zis ca ne va ajuta, ca vom pune caramida cu caramida peste primaria Galbinasi. La ora actuala suntem foarte suparati, nu avem bani, datorii sunt dar multumim domnului Stelian Fuia ca ne-a ajutat sa finalizam apa. Ne-au dat vreo opt miliarde (lei vechi – n.r.). Va anunt ca din anul 2012 vreau sa ma intorc in PDL si voi candida din partea PDL“, a spus primarul comunei Galbinasi, Paul Radu, in conferinta de presa.
Paul Radu a fost membru PDL din anul 2005 pana in 2010, dupa care a plecat la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...